Dansk-sproget valgEnglish versionsKontaktBlogsSlå menu til og fraNavigation

Den effektive messe

- få mere ud af din messe

Den effektive messestand er en tre timers uddannelse og træning til dig og dine medarbejdere. Uddannelsen vil gøre jeres næste messe mere effektiv og give større resultat. Prisen er kun 21.000 kr. plus moms og kørsel.

 

Bestil din "Den effektive Messestand"-træning og få din messe til at lette Butikssalg

Gør jeres messe endnu mere effektiv sammen med SalgsPiloterne. På tre timer får du og dine kolleger en række konkrete værktøjer til, hvordan I gør jeres næste messe mere effektiv og langt sjovere.

 

I får øvelser og indsigt i, hvad der påvirker jer, når I står på standen. Hvad der positivt påvirker dem, der besøger standen. I opdager også, hvorfor der kommer flere mennesker på nogle stande end på andre, og hvad I gør for, at jeres stand er den mest besøgte.

 

På tre timer får du:

Det er dyrt at udstille. Spar dig for ærgelser og irriation over messers ineffektivitet, når du uddanner dig og dine kolleger i at gøre jeres messestand til den sjoveste og mest effektive.

 

I forhold til hvad det koster at deltage, købe stand, og bruge arbejdstid på en messe, er din investering på kun 21.000 kr. småpenge. Du og dine kolleger bliver uddannet i at gøre jeres indsats så effektiv som muligt. Samtidig opdager I, hvordan I gør oplevelsen, både for medarbejderne og de besøgende, sjov, lærerig og langt mere interessant.

 

En af vore glade og tilfredse kunder skrev:
"I forbindelse med messetræning sammen med Tony Evald Clausen, SalgsPiloterne, har vi været igennem et fantastisk og inspirerende forløb, hvor vi har fået nogle konkrete værktøjer til at modtage og komme i kontakt med gæster på vores messestand. Selve træningen gav en super reference ramme på standen og gjorde alle medarbejdere meget aktive, da alle var meget motiverede og havde et mål med deltagelsen. Kan klart anbefales til andre…."
Carsten Jensen, Brødr. Ewers A/S

 

Hos SalgsPiloterne elsker vi gode messestande. Derfor har vi lavet en folder med de bedste råd, vi har, til, hvordan du får en effektiv messedeltagelse. Hent den gratis, når du trykker her!

Den effektive Messestand

 

 

 

Du kan også se vores videoblog om den gode messe nedenfor:

 

 

 

Bestil dit "Den effektive Messestand" og få din messe til at lette Butikssalg 

 


Pilot i salgsledelse         Pilot i salg  - boot camp

 

 

Uddannelser Kurser

 

Er du i tvivl? Se videoen "Din guide ud af tvivlen, frem til en klar beslutning" 

Se, hør, læs og download mere om beslutningsledelse, når du trykker her!

 

   

Når du trykker her finder du over 30 skrevne blogindlæg. Når du trykker her finder du over 50 videoblog indlæg. Alle om salg, service og samhandel - god fornøjelse!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, når du trykker her, og hold dig skarp på salg, og hvad du får ud af SalgsPiloterne. Du får også gratis vores vejledning i, hvordan du holder gode salgsmøder.

 

 

 

Mach01.com Logo - det grafiske bureau bag dette website