Dansk-sproget valgEnglish versionsKontaktBlogsSlå menu til og fraNavigation

Når mersalg bliver til omsorgssalg

45 minutter til 2 timers praktisk og mental forandring fra mer-salg til omsorgssalg

 Pris 21.000 kr. Fra 45 minutter op til to timer. Plus moms og kørsel

 

Hvordan laver man mer-salg til en god oplevelse for både sælger og køber?

Langt de fleste sælgere er bedre til at sælge, end de er til at lave mer-salg. Hovedårsagen er ofte, at sælgeren oplever "mer-salg" som noget anmassende og påtrængende.

Mer-salg kan laves om fra noget, der opleves som hård, kynisk, egoistisk og anmassende, til noget varmt, venligt og meget givende.

Forskellen på mer-salg og omsorgssalg er, at mer-salg typisk har mere fokus på, at sælgeren tjener og afsætter mere, end på om kunden reelt har et behov for det "mere solgte".

Omsorgssalg har fokus på at drage omsorg for kundens samlede oplevelser af købet og sikre, at kunder bliver omsorgssolgt noget, der giver mening i sammenhængen. Som at købe en lommelygte og blive spurt af sælgeren, om køber også skal have batterier med eller har nok derhjemme. Omsorgssalg giver mening for både sælger og køber.

Opdag hvordan du kan forvandle mer-salg til omsorgssalg. En forvandling, der vil gøre oplevelsen langt mere positiv for sælgeren, kunden og top/bundlinjen.

Indlægget, der kan skaleres fra 45 minutter til 2 timer, giver dig konkrete eksempler på forskellen på mer-salg og omsorgssalg. Du får indsigt i og input til, hvordan du gør omsorgssalg til den del af din måde at sælge på, til gensidig gavn for dig og dine kunder.

Du forlader indlægget med masser af mentale og praktiske input til, hvordan du gør salgets kærlighed til en del af dit salgs virkelighed!

Bestil "Når mersalg bliver til omsorgssalg" eller ring til Lone på 4121 4121!

Når du trykker her finder du over 40 skrevne blogindlæg. Når du trykker her finder du over 70 videoblog indlæg. Alle om salg, service og samhandel - god fornøjelse!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, når du trykker her, og hold dig skarp på salg, og hvad du får ud af SalgsPiloterne. Du får også gratis vores vejledning i, hvordan du holder gode salgsmøder.

 

Mach01.com Logo - det grafiske bureau bag dette website