Dansk-sproget valgEnglish versionsKontaktBlogsSlå menu til og fraNavigation

Salgets kærlighed

45 minutter til 2 timers udviklende, uddannende og underholdende foredrag om salg, kærlighed og menneskelighed

 Pris 21.000 kr. Fra 45 minutter op til to timer. Plus moms og kørsel

 

Hvad har kærlighed og salg med hinanden at gøre?

Hvad der kan opleves som hinandens modsætninger i den traditionelle måde at se salg og kærlighed på, er reelt mere sammenfaldende end umiddelbart oplevet.

Vi kan kun sælge noget, vi har mere af, end vi behøver. Vi køber kun noget, vi oplever, vi mangler. Salg og køb er reelt et bytte af overskud for at dække et (oplevet) underskud i begge ender af byttet.

Kærlighed har samme attributter. Vi oplever, vi får mere af dem, vi har kærlighed til, end vi giver til dem.

Når sælger har kærlighed til kundens oplevelser, og kunden har samme indstilling til sælgeren, bliver helheden større end summen af delene.

Salg bliver lystdrevet, motiverende og energiskabende, når den baserer sig på det kærlige ønske, at begge ender i købet og salget står tilbage med oplevelsen af at have fået mere end givet.

Salg er langt mere menneskeorienteret, end de fleste tror. I enhver forretning er der et menneske. Ægte forretningsforståelse er menneskeforståelse. 

Under indlægget, der kan skaleres fra 45 minutter til 2 timer, bliver du ført ind i salgets og købets kærlighed, psykologi og adfærd.

Grundigt og systematisk får du de mentale værktøjer og erkendelser, der kan lede dig til lykke og glæde i salgets virkelighed, uanset om du er køber eller sælger.

Indlægget Salgets Kærlighed giver dig svaret på, hvorfor så mange oplever sælgere som negative (inklusive sælgerne selv), og hvordan vi kan lave det om til at gøre salg til et højt anerkendt og respekteret fag.

Salgets kærlighed (som vi definerer det) er en gensidig oplevelse af:

Ligeværdighed = køber og sælger har lige meget værdi 

Udveksling - ligeværdig udveksling

Køber og sælger modtager og giver noget positivt

Bliver udfordret og hjulpet

Du forlader indlægget med masser af mentale og praktiske input til, hvordan du gør salgets kærlighed til en del af dit salgs virkelighed!

Se og hør videobloggen "Salgets Kærlighed" og få en lille forsmag på indlægget:

 

Bestil "Salgets kærlighed" eller ring til Lone på 4121 4121!

Når du trykker her finder du over 40 skrevne blogindlæg. Når du trykker her finder du over 70 videoblog indlæg. Alle om salg, service og samhandel - god fornøjelse!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, når du trykker her, og hold dig skarp på salg, og hvad du får ud af SalgsPiloterne. Du får også gratis vores vejledning i, hvordan du holder gode salgsmøder.

 

Mach01.com Logo - det grafiske bureau bag dette website