Dansk-sproget valgEnglish versionsKontaktBlogsSlå menu til og fraNavigation

Hvem og hvad er SalgsPiloterne?

  

Tony Evald Clausen
Tony Evald Clausen
Energisk formidler & mentor
20 16 62 50 
e-mail

klik her for mere om Tony 

Lone Folke Bendstrup
Hjælpende Flyveleder &

daglig Eskadrillechef

41 21 41 21 
e-mail
klik her for mere om Lone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi elsker det, vi laver. Vi laver det, vi elsker.

 

Salg er langt mere menneskeorienteret, end du regner med. Salg er den ypperste form for kommunikation. Det er det, fordi det skal ende med, at kunden giver sine penge til dig. Hos SalgsPiloterne får du al den indsigt og alle de værktøjer, du skal bruge, for at forstå dine kunder og lære dig selv at kende som sælger.

Sammen med SalgsPiloterne opdager du ny viden og nye værktøjer. Viden og værktøjer, som øger dit salg, samtidig med at du får tilfredse kunder. Du får indsigt i købs- og salgsadfærd, kropssprog, forhandling, hvordan du får ordren lukket samt alt det, der påvirker dig og dine kunder.

Der findes ingen lette løsninger, når det kommer til god kommunikation. Ej heller når den gode kommunikation handler om køb og salg. Der findes kun effektive løsninger, og de indbefatter altid konkrete værktøjer og hårdt arbejde.

Du gør dit hårde salgsarbejde lettere sammen med SalgsPiloterne, og dit salg vil stige. Udgangspunktet er vores store erfaring indenfor salg og marketing. Vi er et topprofessionelt team, der ved, hvad der virker i praksis. Vi hjælper dig med at få dit salg til at stige. Du får indsigt og konkrete succesfulde værktøjer sammen med SalgsPiloterne. Formidlet på en måde, der udvikler, uddanner og underholder. Du er kun én beslutning fra at opdage, hvad du og SalgsPiloterne kan skabe sammen!  

 

Vores kerneværdier er:

Vores mål er:

 

Kontakt os nu

Pilot i salgsledelse         Pilot i salg  - boot camp

 

 

Uddannelser Kurser

 

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Tryk her!og led dig selv til en bevidst beslutning!

 

Når du trykker her finder du over 30 skrevne blogindlæg. Når du trykker her finder du over 50 videoblog indlæg. Alle om salg, service og samhandel - god fornøjelse!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, når du trykker her, og hold dig skarp på salg, og hvad du får ud af SalgsPiloterne. Du får også gratis vores vejledning i, hvordan du holder gode salgsmøder. 

Mach01.com Logo - det grafiske bureau bag dette website