Dansk-sproget valgEnglish versionsKontaktBlogsSlå menu til og fraNavigation

Købsledelse

Få kunden til at tage en beslutning!

Pris 30.000 kr. plus moms og kørsel. Skræddersyet salgskursus til dig og dine kolleger

Hvorfor mislykkes så meget af vores salgsindsats?

Hvorfor undlader nogle kunder at købe, selvom behovet og pengene er der, og de siger, at beslutningen er taget? Hvorfor "forsvinder" nogle kunder sporløst, når de skal svare på et tilbud?

Det er en gåde for de fleste sælgere. Det vil du nu få svar på! Du bliver bedre til at forstå salgets virkelighed og beslutningspsykologi.

Kunder køber kun, når de er overbevidste om, at din løsning er bedre end status quo. Beslutningen om at købe har faktisk forbløffende lidt med dig, dit produkt eller prisen at gøre!

Med købsledelse opdager du, hvad der påvirker menneskers og virksomheders beslutning. At købe er en beslutning, der bliver påvirket af utallige variabler hos kunden. Variabler, du umuligt kender, og som ofte også er ukendte for din kunde. 

Med købsledelse opdager du, hvordan:

Efter kurset vil du have helt nye værktøjer, der intet med salg har at gøre, og alt med beslutnings- og forandringsledelse at gøre. Du leder kunden til at beslutte at købe og til at se, hvordan kundens organisation og hverdag vil reagere på den forandring, det at købe er.

Bestil dit skræddersyede kursus i købsledelse, Tryk her!

Se videoforedraget "Hvordan kunder tænker", hvor du opdager en flig af, hvad købsledelse er. Videoforedraget kræver, at du investerer 28 minutter af din tid til at få klarhed over, hvordan kunder tænker.

Se videobloggen "Kort introduktion til købsledelse":

Se videobloggen "Det nye marked":

 

Har du mod på mere, kan du læse følgende blogs:

Verdens bedste sælger er fundet!

Så køb da den cykel!

Du skal jagte "Nej"! 

 

 

Pilot i salgsledelse         Pilot i salg  - boot camp

 

Uddannelser Kurser

Er du i tvivl? Se videoen "Din guide ud af tvivlen, frem til en klar beslutning" 

Se, hør, læs og download mere om beslutningsledelse, når du trykker her!

  

 

Når du trykker her finder du over 30 skrevne blogindlæg. Når du trykker her finder du over 50 videoblog indlæg. Alle om salg, service og samhandel - god fornøjelse!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, når du trykker her, og hold dig skarp på salg, og hvad du får ud af SalgsPiloterne. Du får også gratis vores vejledning i, hvordan du holder gode salgsmøder.

Mach01.com Logo - det grafiske bureau bag dette website