Dansk-sproget valgEnglish versionsKontaktBlogsSlå menu til og fraNavigation

Flere glade kunder og hvad de skrev om os...

Tillykke til mig fordi jeg arbejder hos KJAER DATA og de lige hyrede Tony/Salgspiloterne til sætte ild i MIG… Det skal jeg nu lære at bruge i min hverdag, hver dag.

Tony/Salgspiloterne har sparket min dør ind, må erkende min frygt. Føler mig som en uslebent diamant, hold-da-op hvor er det godt jeg har nogle af værktøjerne til slibe den nu!
- Allan Stølegaard - Kjaer Data

 

Boot Camp gir´ vinger! 4 forrygende dage på Boot Camp, i de højere luftlag med fuld fart på, lige fra vi lettede mandag morgen og til vi igen sikkert landede torsdag aften, med baggagen fyldt med ny inspiration. Boot Camp ‘en var meget inspirerende og givende, jeg har fået stor viden om købsledelse, salg og om adfærdstyper, med hjem i baggagen. Alt sammen serveret af piloten Tony som på en meget kompetent og lærerig måde navigerede os igennem Camp én, i en god blanding af teori og praktiske øvelser. 

Jeg vil på alle måder anbefale alle, denne 4 dages fantastiske flyvetur som foregår i højt humør, til alle som vil have større indsigt i salgs- og personlig udvikling og som vil arbejde med det. Jeg svæver stadig på skyerne…..
- Rolf Østergaard – Yding Gruppen A/S

 

"Det har virkelig været et fantastisk og inspirerende forløb, hvor jeg har lært om forskellige teknikker indenfor salg. Tony er et kæmpe energibundt, og kan med sin charme og fremtoning formidle viden, så den sidder lige i skabet hver evig eneste gang. Jeg har fået rigtig meget med mig fra Boot Camp som jeg kan bruge i min hverdag indenfor salg – men så sandelig også redskaber der kan 
bruges i mit privatliv. 
Jeg kan varmt anbefale Boot Camp og SalgsPiloterne til alle der vil have større indsigt i salg – og personlig udvikling."
- Carsten Skov Henningsen, Elite Miljø, Boot Camp deltager 

 

"Prøv Piloten og Klap en Kamel.Skønt, med forestilling om hjemmebanefordel, bringes man til nye og ukendte arealer af sig selv. Med SalgsPiloten ved hånden skal der dog ikke sluges kameler. I stedet tilskyndes til nænsom selvindsigt, og kærlige klap på selv samme kamel, hvormed man tillidsfuldt kan fortsætte rejsen som et friere menneske.

Mennesket der favner og rummer sig selv, og dermed har plads og rum til igen at møde mennesket bag ved kunden, og således få den rette dialog – med en langt højere sikkerhed for at etablere en god dialog og dermed skabe det rette salg. 

Med tak fra en tre dage ældre, men mange år klogere kurs- og tur-ist"
Dorte Eskildsen, Sales & Operations, MAGNUS OLESEN A/S

 

"Tony Evald Clausen og SalgsPiloterne har leveret et meget inspireret og lærende salgstrænings seminar "Heart Selling" til vores salgsgrupper på hotellerne i region Syd, hvor hele processen var meget veltilrettet, professionel og effektiv og med et klart budskab for vores behov og ønsker. Det var en god investering som vi har været meget begejstret for, tak for det."
Michael Hald, Direktør, Scandic Bygholm Park Hotel

 

"Tony gjorde det rigtig godt, og er en dygtig og viden formidler. Han kom godt igennem til vore kolleger, og hjalp dem til en større (selv)forståelse af salget og deres kunder. Vi har meget lyst til at bruge Tony og SalgsPiloterne igen i uddannelsen af vore medarbejdere."
Kristian Kristensen, COO, Ball Group

 

"Jeg kan beskrive Tony Evald Clausen med disse ord:
Fantastisk menneske, troværdig og ægte
Fantastisk energi, så selv en dårlig dag kun kan blive god
Fantastisk evne til at give ting fra sig, der virkelig giver mening
Fantastisk motiverende og inspirende."
Stina Blichfeldt, Best Seller, Boot Camp deltager 

 

"Sådan har jeg øget mit personlige salg med over 27%.  Jeg er blevet langt bedre til at forstå mine nye kunders udfordringer. Derfor ønsker flere kunder at få netop min virksomhed til at hjælpe dem.  Mine kunder er simpelthen bedre hjulpet end før og de er mere tilfredse med udbyttet af vores møder.
Jeg vil aldrig anbefale kurset "Pilot i salg" til mine konkurrenter :-)"
Henrik Kruse, GP Tryk A/S

 

"Fantastisk motiverende og "to the point" workshops  Der blev afholdt 4 forskellige seminarer, og et foredrag på blot 4 dage - og hver gang formåede Tony at tilpasse sine præsentationer til deltagernes niveau og holde dem både undervist og underholdt. Efterfølgende efterspørger samtlige deltagere flere kurser afholdt af Tony"
Morten Winther Nielsen, Nuuk Erhvervsråd / Sermersooq Business Council

 

"Vi har brugt SalgsPiloterne til at hjælpe vores elever til en større forståelse for, hvad der påvirker dem og deres kommenede arbejdsgiver i en jobsamtale. Tony har en unik evne til at engagere eleverne, og give dem indsigt i hvad de kan gøre for at øge deres success på jobmarkedet. Tony forstår af tilpasse sig den målgruppe han står overfor og motivere dem til at handle."
Lilian Vester, Skive Handelsskole 

 

"Jeg vil til enhver tid anbefale ethvert mennesker, og enhver virksomhed, at unde sig selv  et oplæg ved Tony, og salgspiloterne. Både fordi man går derfra med en masse uundværlige  værktøjer og innovative tankestrømme. Men man får virkelig også et smil med sig som kun kan skabes af den inspirerende peptalk som Tony leverer. Alting serveres endda på en måde så alle kan være med, så enhver bliver fanget, og enhver tager ved lære."
Birgitte Poulsen, restaurant Fiasko, Herning

 

Tony har fået mig til at tro endnu mere på mine ideer, og endnu vigtigere, så har han
formået at få mig til at tro på mig selv endnu mere! Bare fordi der er nogen der skyder ens ideer ned, betyder det ikke at de er dårlige, bare man selv tror på dem!
Mødet med Tony, har fået mig til at være stærkere, fået mig til at tro på mine kvalifikationer, fået "drivet", og "gnisten" til at udleve mine drømme og ideer fuldt ud i livet. Tusind tak Tony!
Boris Vuksanovic - elev på Niels Brock

 

"Det var en fornøjelse at oplever hvordan ting man oplever hverdag pludselige blev forklaret på en underholdende og direkte måde. Vi fik flere AHA oplevelser, eksempler fra virkeligheden og en masse praktiske råd vi kunne bruge med det samme. Tony ved hvad han laver og han kan forklare det for alle på alle niveauer. Vi er meget glade for at bruge Tony i vores fremtidige salgsudvikling."
Lars Juul  - Elcon 

 

"Du gjorde det bare fantastisk. Du og dit budskab levede op til vore forventninger!
Her er hvordan vores elever beskriver dit indlæg:

Udbytterigt - Sjovt - Positivt - Psykologisk - Tankevækkende - satte mange tanker igang - Energisk - Provokerende - Inspirerende - Øjenåbner - Troværdig.
Du talte tydeligt, var nem at forstå og brugte ikke for svære ord og gjorde det klart hvor vigtigt det er at arbejde med angst for nye ting. Vi kan varmt anbefale dig til andre."
Jonna Rahbek Seindal - Skolepraktiv Skive Handelsskole

 

"Du har en fantastisk evne til at komme ud over kanten,og gøre dit indlæg motiverende."
Allan Hvivel - Lauge Jensen

 

"...det har været et fantastisk forløb...Personligt har jeg fået enormt meget ud af det . og især noget jeg kan bruge privat. Både mht. hvordan og hvorfor andre mennesker agerer (inkl. mig selv). Internt i gruppen har vi fået et helt andet syn på hinanden, vores deadlines og ikke mindst kan vi nu grine i "samlet flok". Vi taler samme sprog!  Som jeg nævnte synes jeg du første dag var vildt provokerende og grænseoverskridende - men ak du har vundet mit hjerte og jeg vil bestemt give dig mine allerbedste anbefalinger"
Lone Møller - Elite Miljø

 

 

"...det var helt sikkert en af de bedst brugte dage, som jeg kan mindes. En konstant fokus på at vi, som modtagere, skulle tage faktiske og direkte brugbare redskaber med videre, gennemsyrede hele dagen. Praktiske eksempler, baseret på egne erfaringer, underbygger den  viden som blev formidlet. "Det er jo bare sund fornuft.!" Ja, men sund fornuft har rigtig godt af at blive luftet! Og sund fornuft skal deles. Så jeg kan kun sige: "TILLYKKE! Med dit valg af Salgspiloterne!" for jeg ved at valget falder på dem igen!"
Tomas Lajer - YouSee

 

"God inspiration til at få rykket salget i gang."
Anders Nipper, Niels Brock

 

"Vi er rigtig glade for Tony og SalgsPiloternes altid fremragende indlæg til vores temamøder for vores sponsore i AC Horsens. De giver langt mere end man kan forvente."
Jan Lindegaard - AC Horsens

 

"Det var rigtig inspirerende og man må sige, at Tony Evald Clausen levede op til sin titel som energisk salgs- og kropssprogsmentor. Hans måde at præsentere stoffet på var i den grad sælgende og bagefter sad man og tænkte: "Er der virkelig gået to timer?". Han var i stand til at få revet os med ved hjælp af sin attitude... han forstod at sælge budskabet"
Susanne Daugaard - Arbejdernes Landsbank

 

"Fantastisk drive og energi der blev skabt, man keder sig ikke. SalgsPiloterne har formået, at genopfinde og genskabe et kursus der giver mening. Man går derfra smittet med positivt syn på salg og klogere på livet."
Alec Skat Larsen, KPMG

 

"Inspirerende! Informativt! Og underholdende! Vi fik hele tre ting i en enkelt top-koncentreret session med Salgspiloterne. Deltagerne er allerede i gang med at bruge de nye værktøjer og metoder - og det ser ud som om det virker!" 
Jørgen Jensen, Learnmark Horsens - i Projekt SkanKomp

 

Det var et spændende og lærerigt kursus, der gjorde for mit vedkommen, at jeg fik bekræftet en masse ting og lært en masse nyt.  Det var en utrolig god måde, du præsenterede det på. Jeg vil helt sikkert anbefale det, til mine kollegaer i kæden. Jeg vil også tale meget positiv om det, til mit netværk.
Mark Nykjær-Fisher, Helnan Marselis Hotel

 

"Det var sgu fantastisk, og der er åbnet en helt ny verden op for os...det sparker røv..."
Jørgen Bækgård, Kitchn

 

"Jeg må tilstå at jeg ikke havde de store forventninger og mødte op med korslagte arme, nu kan jeg slet ikke få hænderne ned. Jeg fik virkelig nogle værktøjer til selv at blive bedre i hverdagen, men bestemt også masser idéer til hvordan jeg bedre kan motivere mine medarbejdere og dermed også gøre dem bedre. Det er utroligt at små ubevidste ting har så stor virkning og betydning... BRAVO!!!"
Lars Pedersen, PhotoCare, Randers

 

"Tony took us into a new exciting world of the body language and with a thrilling excitement and enthusiasm he taught us the magic of communication with the body, soul and tongue - brilliant!"
Susie Sandberg, Dell Computers Scandinavia

 

"Det er skønt at være på kursus, med en instruktør der brænder igennem - masser af energi. Man sætter sig behageligt tilbage og suger til sig. Du formår at nå helt ud til kursisterne. Og på imponerende vis, får du læst det som ordene ikke siger. Man kan blive helt tankehæmmet.  Jeg vil til enhver tid anbefale dig."
Jakob Brandstrup, Estate Mæglerne

 

"Man siger jo, at man ikke kan lære en gammel cirkushest nye kunster, men i tiden efter kurset har jeg dagligt bemærket en nyvunden bevidsthed om eget og andres kropssprog. Kurset har dermed været kompetencegivende såvel personligt som arbejdsmæssig."
Jens Søndergaard, Sagførerne.com

 

"Jeg takker for min nye viden, og vender nu endelig tilbage med at det var tankevækkende, at opnå en større bevidsthed omkring kroppens signaler, og skide irriterende at opdage alle de signaler jeg sender ubevidst."
Nina Nielsen, Lavpriskoekken.dk

 

"SalgsPiloterne viste betydningen af det non-verbale sprog med entusiasme og indsigt. Alle ledere burde lære mere om de non-verbale signaler vi sender ud, da de kan gøre forskellen i hvordan vores medarbejdere opfatter os eller et budskab."
Brian Poulsen, Despec Denmark

 

"Kurset er en virkelig god inspiration, og giver en fin indsigt i den "nonverbale" verden, og er desuden et redskab som man i høj grad kan benytte i det daglige arbejde med mennesker og salg."
Torben Nygård Pedersen, Færch Plast

 

"Efter en dag i Tony Evald´s kyndige hænder, stod det mig skræmmende klart, hvor meget man 'snakker', uden at åbne munden." 
Sune Angel, Cappa vin

 

"Fremragende kursus.  Masser af brugbar indsigt i, hvorfor det kan være så svært at kommunikere gennemgåes, og ikke mindst tildeles relevante værktøjer som bidrager til konstruktiv løsning i kommunikationsuniverset. Følger man de anviste værktøjer er det min overbevisning at store kommunikationsbarrierer kan nedbrydes."
Winnie Kristensen, jem & fix

 

"Det er nok det første kursus, som jeg har deltaget i , hvor jeg kun følte trang til at gabe, da jeg blev opfordret til det :-)...det havde du fuldstændig styr på."
Gert Olesen, Statsfængslet Midtjylland (fængselsfunktionær, ikke indsat :-)

 

"Kurset har gjort mig til en mere bevidst og mere effektiv sælger. Jeg er blevet bedre til at analysere den enkelte salgssituation og fået nogle effektive værktøjer til at lukke ordren." 
Gert Bammeskov, TEKO

 

"Spændende, energisk og inspirerende. Input til eftertanke og til brug i hverdagen. Tony's afsmittende energi fik os op af stolen." 
Helle Zinck, Sparekasse Hobro, Hadsund afd.

 

"...Du har et godt tag i forsamlingen, og du får hurtigt smilet frem hos de fleste. Du har en super personlighed og din energi mærker man tydeligt helt fra de første mails, i telefonen og i foredraget. Det er rigtig fedt og meget kongruent." 
Nete Sørensen, Ball Group

 

"Tony Clausen giver en god og inspirerende introduktion til et meget spændende emne."
Jens Adamsen, Vejdirektoratet, Vejteknisk Institut

 

"Kanon godt kursus, der giver stof til eftertanke og noget konkret at arbejde med, samt øjneåbner for bevidstgørelse af kropsprogets virkning." 
Carsten Brøchner, Alm. Brand

 

"Det blev tre alt for hurtige timer! Uden at blive tørt & videnskabeligt, fik du præsenteret mange af de mekanismer, der styrer vores ubevidste interaktion og kommunikation - og kærligt eksemplificeret disse gennem udvalgte "ofre" i salen. 
Super, sjovt og ikke mindst fik du skabt en fælles ramme omkring den interne kommunikation: Ve den der peger under et internt møde nu :-)"
Claus Michael Schmidt, Scanenergi

 

"Yderst interessant kursus med fokus på vigtige detaljer omkring kropssprog og non-verbal kommunikation. Tony giver med sin glade og energiske fremtoning indblik i en fantastisk verden af muligheder, som man kan benytte såvel på arbejde som privat. Jeg er blevet klogere på livet. Tak!" 
Jørgen Wolf, Reitain Distribution

 

"It was a great pleasure to connect with you in Mumbai and you now have a great fan following in Mumbai post your Body Language Workshop. We got a lot more, than just the insight of body-language, your energy and eagerness to convey your knowledge was very inspiring to all of us."
Suneel Agarwal, BNI Mumbai, India

Mach01.com Logo - det grafiske bureau bag dette website