Kærligheden overlever alt, men hvordan?

Holder vi?!

Hvad kan du og din partner gøre for at fastholde jeres kærlighed og have et givende parforhold i en travl og krævende hverdag?!

MenneskeKenderen som ekspert i TV2-programmet

"Holder vi et år?"

Foredraget

Holder vi?!

Pris 19.000 kr. plus moms for almindeligt foredrag plus transport
Pris 12.500 kr. plus moms for online foredrag

Kærligheden overlever alt - men hvordan gør vi det?

Den romantiske idé om den evige kærlighed, der levede lykkeligt til deres dages ende, bliver sjældent til virkelighed. Efter rusen af forelskelsen kommer hverdagen med grå, triste morgener i regnvejr og dagligdagens stressende, praktiske gøremål. Midt i virkeligheden har parforholdet konstant en masse udfordringer, hvor det alene at elske hinanden, som vi gjorde i forelskelsen, langt fra altid rækker.

Hvordan forvandler vi forelskelse til varig kærlighed? Hvad skal vi gøre som par og som individer for at sikre et givende forhold, hvor helheden af "os" føles og opleves som mere end summen af delene?

Giv dig selv og din partner indsigt i, hvad der mest sandsynligt vil føre til, at I, hver for sig eller fælles, får oplevelsen af at være mere "sammen med" end "alene". Hvilke ting, der sætter jeres parforhold i farezonen, og hvad I kan gøre for at forhindre det!

Få de bedste råd til, hvad der vil sikre, at I bliver sammen. Hvad siger videnskaben om langvarige forhold? Hvad siger psykologien? Hvordan gør vi parforholdet til et ægte venskab mellem to mennesker, der vil hinanden, og sig selv, i parforholdet ... også i fremtiden.

Forfatteren Anaïs Nin skrev:
"Kærlighed dør aldrig en naturlig død.
Den dør, fordi vi ikke ved, hvordan vi skal supplere dens kilde,
den dør af blindhed og fejltagelser og forræderi.
Den dør af sygdomme og af sår,
den dør af træthed.
Den hensygner, den bliver anløben,
men den dør aldrig en naturlig død.
Enhver elsker kan anklages for mordet på sin egen kærlighed!"

Kærligheden overlever alt, men det kræver, at vi forstår, hvordan vi holder den i live - før det er for sent.

Book foredraget "Holder vi?" og få indsigt i, hvad I kan gøre for at overleve alt og føle, at I sammen er mere end hver for sig!

Åbne uddannelser og events

Uddannelse Destination Afgang Tid Varighed Status Pris
Troværdighed og Bedrag
Se Sandheden
Hotel VejleFjord 30/09/2021 Tors 8:30 - 22:00 fre 8:30-16:30 30/9-1/10 2021 Ledig 7.500 DKK
Rejs dig – Intelligent Opmærksomhed Camp Hotel VejleFjord 15/11/2021 Man-ons 8:30 - 22:00 tors 8:30 - 16:00 15.-18. november 2021 Ledig 25.000 DKK