Uddannelse

Fødselsdags-webinar: Gør ​​​​​​​’Jeg hader at sælge’ til ‘Jeg elsker at hjælpe’!

Hvorfor "hader" nogle mennesker at sælge? Hvad kan du gøre ved det?...og et par minutter om SalgsPiloternes 10 års flyvning i undervisning og rådgivning. Med 15 minutter til spørgsmål. Meld dig til nedenfor, imens det stadig er pladser!

Pre-webinar
101

Gratis online foredrag med SalgsPilot Tony Evald Clausen

Tilmeld dig her!

SalgsPiloterne fylder 10 år i 2020 og for at fejre et årti i salgets virkelighed, får du et gratis online foredrag med SalgsPilot Tony Evald Clausen, nemlig:
Gør “Jeg hader at sælge!” til “Jeg elsker at hjælpe!”

“Jeg hader at være anmassende”
“Jeg er overhovedet ikke sælger”
“Jeg vil bare passe mit job. Kunderne kan bare ringe, hvis det er …”

Goddag frygt! Kan du genkende ovenstående? Du er på ingen måde alene. Vi møder gang på gang mennesker, hvor frygten for salg og at sælge vinder over viljen til at sælge. Viljen til at handle.

Under "Jeg hader at sælge"-indlægget opdager du, at ægte salg (som SalgsPiloterne definerer det) handler om ligeværd og at hjælpe kunden til et valg: Du har noget, som kunden mangler, og kunden har noget, som du mangler. I udveksler jeres underskud og ender med overskud i begge ender - I har lige meget brug for hinanden! Du bliver formidler af hjælp til et valg - og på ingen måde den negative defintion af salg og sælgere.

Du opdager, at når du sælger, skal du være ... dig selv! Ingen andre. Ingen "smart-i-en-fart"-sælger. Bare dig. Du vil opleve, at kunderne elsker, at du lytter intensivt til, hvad de siger. Du kan blot læne dig tilbage og være nysgerrig. Kunderne vil elske dig for at være lige præcis dig, fordi du er oprigtig - det kan de mærke!

Mens frygten for at sælge ofte er en indre negativ dialog hos dig, kan den også have en anden årsag: Nemlig at du aldrig har fået den rigtige træning i at sælge som den, du er.
Salg er et fag ligesom alle andre fag - det bliver bare sjældent behandlet sådan. Kan du flyve en jumbojet uden at have fået uddannelse? Kan du bygge en murstensvilla uden at have den nødvendige viden? Du kan lære at sælge, ligesom alle andre kan! Under indlægget får du de første værktøjer til at komme i gang med at sælge som dig, uden at gå på kompromis med dine værdier eller personlighed.

Efter webinaret vil du opleve mindst to ting:
1. Du har fået adgang til, hvordan du kan have et positivt syn på salg
2. Du ved, hvad du skal gøre for at komme i gang med at sælge

Du vil ophøre med at sige (til dig selv) "Jeg hader at sælge" - og begynde at sige "Jeg elsker at være formidler af hjælp til et valg"!

Tilmeld dig her!

Uddannelse Destination Afgang Tid Varighed Status Pris
Fødselsdags-webinar: Gør ​​​​​​​’Jeg hader at sælge’ til ‘Jeg elsker at hjælpe’! Online 02/12/2020 kl. 11:00 - 12:00 1 time Ledig 0 DKK
Pilot i SalgsLedelse januar 2021 Hotel VejleFjord 18/01/2021 kl. 08:30 - 22:00 4 dage Ledig 25.000 DKK
Boot Camp – Pilot i Salg vinter 21 Hotel VejleFjord 25/01/2021 kl. 08:30 - 22:00 4 dage Ledig 19.500 DKK
Troværdighed og Bedrag
Se Sandheden
Hotel VejleFjord 17/03/2021 kl. 08:30 - 22:00 dag 1, slut 16:30 dag 2 2 dage Ledig 7.500 DKK