Intelligent opmærksomhed camp hånd MenneskeKenderen
MenneskeKenderen

Rejs dig – Intelligent Opmærksomhed Camp

Rejs dig - Intelligent Opmærksomhed Camp er i alt 5 intense dage i adfærds-, transaktions- og dybde-psykologiens tegn. Du får værktøjer og metoder til at udvikle din intelligente opmærksomhed og få dit fulde menneskekender-potentiale frem.

Gate
01

Investerer 5 dage af dit liv og bliv en bedre menneskekender!

Modul 1: 25. september 2024 kl. 17:00 til 27. september kl. 16:30
Modul 2: 13. november 2024 kl. 17:00 til 15. november kl. 16:30

Pris 25.000 kr. All inclusive: Hotel, forplejning, materialer og meget mere. Plus moms.
Få 30% rabat med vores Loyalitetsprogram (det vil sige 17.500 kr.), når du har betalt fuld pris for en anden af vores åbne uddannelser. Se mere her!

Intelligent Opmærksomhed Camp er i alt 5 intense dage om adfærdspsykologi -, transaktions- og dybde-psykologiens tegn. Du får værktøjer og metoder til at udvikle din intelligente opmærksomhed og få dit fulde menneskekender-potentiale frem.

Intelligent Opmærksomhed er:

 • Igennem opmærksomhed at forstå, indse og begribe egne og andres følelser, adfærd og handlinger, samt at kunne årsagsefterforske effektivt på disse
 • Resultatet af intelligent opmærksomhed skal være at kunne fastholde egen velvære og give andre friheden til, ad egne veje, at blive intelligent opmærksomme på deres følelser, adfærd og handlinger
 • Intelligent opmærksomhed i højeste potens er at kunne gennemskue, forebygge, håndtere og melde sig ud af følelsesmæssige dramatiske optrin og være i balance med sig selv og omverdenen

MenneskeKenderen gør sin samlede viden, metoder og indsigter tilgængelig for dig!

Inden uddannelsen træner du i at se følelser i ansigtet og spotte mikromimik, samt efterforske på dine iagttagelser, via e-læring.

Du opdager, hvad følelsernes intelligens er, hvordan du udvikler den og bruger den i din interaktion med verden. Dit vigtigste værktøj er din opmærksomhed på egne følelser, og at kunne regulere din følelsesmæssige tilstand i stressende situationer.

Du bliver en del af en eksklusiv gruppe af deltagere. Sammen går I på opdagelse i Stephen Karpmans dramatrekant: offer, redder og bøddel-roller og opdager, hvad jeres primære dramarolle er. Du får de mentale værktøjer til at gøre dig fri af rollerne og træde ind i væren-tilstanden.

Alt bliver sat sammen med dybdepsykologi, neurovidenskab og empirisk, psyklogisk viden om menneskelig adfærd - for at aktivere din indre MenneskeKender og sætte dig i stand til langt bedre at fornemme situationer og mennesker.

Din primære underviser er Tony Evald Clausen.

Hent Intelligent opmærksomhed PDF her!

Inkluderet i prisen
 • 48 lektioner
 • E-læring
 • Materialer
 • Fuld forplejning
 • 4 overnatninger i alt
 • Gæsteundervisere

Resultat & værdi

 • Du bliver en bedre menneskekender
 • Emotionel opmærksomhed & kontrol
 • Indsigt i adfærdspsykologi
 • Indsigt i nonverbal kommunikation
 • Indsigt i følelsernes intelligens
 • Indsigt i dramatrekanten
 • Personlig dramarolle analyse
 • Dybdepsykologi
 • Nærvær- & tilstedeværelsesøvelser
 • Selvindsigt & menneskeindsigt
 • Øget Situationsfornemmelse
Post-flight
101

Tidligere deltagere siger og skriver om Rejs dig - Intelligent Opmærksomhed Camp

Hanne Lynge
"Skønt kursus, hvor man fyldes op via selvforståelse, som er vejen til at forstå andre.”
- Hanne Lynge, psykoterapeut og leder af Ungbo Odense

Katrine Bjerring
"Tak for 4 fede dage! Sender de varmeste anbefalinger Tony Evald Clausen vej. Både jeg som menneske, men også som leder og underviser, er blevet meget klogere på mig selv og har fået nogle virkelige gode redskaber til min hverdag med mange bolde i luften”
- Katrine Bjerring, Indehaver og Top stylist, Passion By Bjerring

Judy Waldof
“4 fantastiske og skelsættende dage. Jeg har fået så meget læring og selvindsigt med i bagagen, som jeg helt konkret kunne bruge og brugte i det øjeblik, jeg trådte ud i “den virkelige verden” igen. Få booket en plads før din nabo ❤️“
Judy Waldof, IT manager


"Fantastisk berigende og intenst, og også dybere end jeg troede"
- Rikke Thuesen, Sales Manager, JP/Politikens Hus


"Det er det bedste kursus, jeg endnu har været på!"
- Frits Lykke, Pensionsmægler, De Frie Forsikringsmæglere


"Det er noget, man skal opleve selv!"
- Jesper Bak, reklamekonsulent, Radio Skive


"Et super intelligent kursus, der gør mig klogere på livet og mennesker"
- Jesper Holm-Pedersen, stifter af Einfach


"Dramatrekanten er vigtig, og det bedste var at lære, hvordan man træder ud af offer/redder/bøddel-rollerne og ind i Væren-tilstanden. Jeg er også blevet skarpere til at spotte andres følelser og kan derfor gå på opdagelse i, hvad den egentlige årsag til deres handlinger er."
- Jesper Hammer, Partner & CEO

Og 4 år efter deltagelsen udtaler han:

"IOC har givet mig en større selvindsigt samt opmærksomhed om manglen på samme. Især situations-regulering, som handler om, hvordan jeg reagerer på en følelse, har været lærerigt. Her fik jeg viden og indsigt i, hvordan jeg med fordel kan håndtere min reaktion på bestemte situationer og følelser for at undgå en uhensigtsmæssig reaktion."

 

"For mig handlede uddannelsen om ledelse og specielt personligt lederskab. Om hvordan jeg som leder bliver bevidst om mig selv og min ”mentale tilstand”, samt at få indsigt i mig selv, også selv om den kan gøre ondt eller være ubehagelig.
Indsigten har hjulpet mig til at kunne være opmærksom på mig selv, for herigennem at kunne være opmærksom og til stede overfor mine kollegaer."
-Jesper Skov Rosenbrock, Direktør, Handicare Auto

Uddannelse Destination Afgang Tid Varighed Status Pris
Pilot i SalgsLedelse Hotel VejleFjord 06/06/2024 08:30 - 22:00, 16:30 dag 2 og 4 2 x 2 dage Ledig 25.000 DKK
Boot Camp – Pilot i Salg sommer 24 Hotel VejleFjord 10/06/2024 08:30 - 22:00, 16:30 dag 4 4 dage Ledig 19.500 DKK
Rejs dig – Intelligent Opmærksomhed Camp Hotel VejleFjord 25/09/2024 Dag 1 kl. 17 - dag 3 kl. 16:30 2 moduler á 2,5 dage Ledig 25.000 DKK
Se videoen "Din guide ud af tvivlen, frem til en klar beslutning"

Er du i tvivl?