Skab det sunde psykiske arbejdsmiljø

Drama på jobbet

Hvordan erstatter du offermentalitet og dårligt psykisk arbejdsmiljø med ansvar, ejerskab og god stemning ?

Drama på jobbet

Introvideo

Info
101

Hvordan erstatter du offermentalitet med ansvar og god stemning?

Pris 19.000 kr. plus moms for almindeligt foredrag plus transport
Pris 12.500 kr. plus moms for online foredrag

Bliv inspireret og få indsigt i, hvordan vi sikrer en sund stemning mellem kolleger, høj trivsel og konstruktiv kommunikation.

Hovedkilden til stress, frustration og mistrivsel på arbejdspladsen er dårligt psykisk arbejdsmiljø. Karakteriseret ved passiv aggresivitet, sladder, usagte interne konflikter og offermentalitet. Opdag, hvordan I aktivt sikrer den mentale sundhed for individet og gruppen, igennem direkte, ærlig og konstruktiv kommunikation.

Publikum bliver fortrolig med dramatrekanten og dens tre roller: Offeret, Bødlen og Redderen. I får en klar vejledning til, hvordan dramatrekanten nedbrydes og erstattes med handlinger, der helt sikkert leder til det gode psykiske arbejdsmiljø og mental sundhed.

På 60 minutter får I både indsigter, erkendelser og værktøjer til, hvordan vi bedst konfronterer offermentalitet i os selv, kolleger og kollektivet, uden at skabe unødige konflikter og spændinger.

Alle vil opdage, at ingen kan undsige sig at have spillet offer, bøddel eller redder i arbejdssituationer. Vi får forklaringen på, hvorfor vi gør det, og hvad vi skal gøre for at undgå det.

Indlægget bliver leveret hudløst ærligt, underholdende og indsigtsfuldt af MenneskeKenderen, Tony Evald Clausen: Han deler åbenhjertigt, hvordan han selv levede længe og meget i offermentaliteten på jobbet. Hvordan han ubevidst skabte indre og ydre konflikter med kolleger og chefer, og hvordan han til sidst erkendte sin (drama)rolle, tog ansvar og nedbrød dramatrekanten og offermentaliteten i sit eget arbejdsliv - med større glæde, energi og mental sundhed til følge.

Vejen til det gode arbejdsmiljø og den mentale sundhed er brolagt med selvindsigt, ansvar og viden om, hvordan vi aldrig ender i dramatrekanten og offermentaliteten.

Download PDF på foredraget -> Drama på jobbet.

Åbne uddannelser og events

Uddannelse Destination Afgang Tid Varighed Status Pris
Troværdighed og Bedrag
Se Sandheden
Hotel VejleFjord 30/09/2021 Tors 8:30 - 22:00 fre 8:30-16:30 30/9-1/10 2021 Ledig 7.500 DKK
Rejs dig – Intelligent Opmærksomhed Camp Hotel VejleFjord 15/11/2021 Man-ons 8:30 - 22:00 tors 8:30 - 16:00 15.-18. november 2021 Ledig 25.000 DKK