pas og billetter til priser
Priser

Rejse- og uddannelsesinvestering

Viden, uddannelse og udvikling er en investering i tid og penge. Se nedenfor, hvad du skal investere for at få salg og selvindsigt med SalgsPiloterne.

Priser

Alle priser er plus moms, kørsel (5 kr/km), fly, bro- og færgeafgifter, forplejning og lokaleleje. Der kan forekomme ventetid, så book gerne i god tid!

TEAM Adfærdsanalyse
Inklusive 1,5 times tilbagelæsning til ledelsen & 2 timers indlæg til teamet
24.500 kr.
Evnetest, GIA (intelligenstest)
Inklusive tilbagelæsning til analysetageren
2.500 kr.
Evnetest, GIA (intelligenstest)
Inklusive tilbagelæsning til analysetageren og ledelsen
4.500 kr.
Evnetest, GIA & Big Five analyse
Inklusive tilbagelæsning til analysetageren og ledelsen
8.000 kr.
salgspiloter foredrag lytter

Loyalitetsprogram for åbne uddannelser*

SalgsPiloterne vil kun have glade kunder! Du får derfor kontante fordele, når du tager dine uddannelser hos os.

- Har du deltaget i en af vores åbne uddannelser til fuld pris, får du 30 % rabat på den næste åbne uddannelse, du deltager i. Efter deltagelse i uddannelse #2, starter loyalitetsprogrammet forfra, det vil sige, at uddannelse #3 er til fuld pris, uddannelse #4 er med 30% rabat etc.

- Når du har deltaget i en af vores åbne uddannelser til fuld pris, kan du altid deltage på den samme uddannelse igen til gældende kostpris. Repetition er afgørende for vores hukommelse og for ændring af vaner og tankemønstre. SalgsPiloterne har aldrig to 100 % identiske uddannelser, fordi vi altid udvikler videre på det eksisterende!

* Vi får nogle gange spørgsmålet: “Hvad betyder åbne uddannelser?”. Det betyder, at uddannelserne er åbne for alle - alle kan købe en plads - i modsætning til, når vi kommer ud på virksomheder og underviser.