Tony Evald Clausen SalgsPiloterne MenneskeKenderen Fokus

Rådgivning

råd-givning, vej-ledning og sparring til dine udfordringer og problemstillinger indenfor salg, ledelse, HR, konflikter og meget mere...

Rådgivning

1 til 1 vej-ledning, sparring og råd-givning

Online, telefon eller fysisk

Pris: 2.500 kr. pr. time. Afregnes per påbegyndt kvarter.
Udelukkende til virksomheder og offentlige institutioner, ingen privatpersoner.

Vi skriver med vilje "vej-ledning" og "råd-givning" med bindestreg. SalgsPilot og MenneskeKender Tony Evald Clausen leder dig på vej og giver dig gode råd til de mål og ønsker, du har sat dig - eller finder ud af hvilke mål du erkender, du vil have. Du får Tony på tomandshånd og få hjælp indenfor blandt andet:

  • Udvikling af ledelse og lederskab (to forskellige ting)
  • Fyring, hyring og styring (motivation) af medarbejdere
  • Medarbejderudvikling og at vikle medarbejderen ud til sit fulde potentiale
  • Konflikter, interne og eksterne

Ledervejledning
Ledelse er at skabe resultater igennem mennesker, der udfylder funktioner! Du og Tony arbejder med de dele af din ledelse og lederskab, som du ønsker at forandre og udvikle. Sammen opdager I, hvad du vil arbejde med, og hvordan du gør det praktisk og faktisk. Du får en råd-giver og en vej-leder, der er hudløst ærlig, direkte, handlings- og menneskeorienteret.

Fyring, hyring og styring
Hvordan fyrer, hyrer og styrer man de mennesker, man har ansvar for? Sammen går du og Tony på efterforskning i de psykologiske virkemidler og parametre, der sætter dig i stand til at favne det meget brede spectrum, en leder skal kunne favne - fra afskedigelse, over ansættelse, til den daglige motivation af medarbejdere. Enhver leder får de medarbejdere, vedkommende fortjener, og dine medarbejdere får den ledelse, de fortjener. Hvordan, hvorledes og hvornår afhænger af dig og dine mål. Du bliver klogere på dig og dermed klogere på din ledelse og dem, der modtager den. Hvis du tør...

Medarbejdervejledning
Du har brug for en uvildig og ærlig person til at vej-lede og råd-give dig i dit arbejdsliv - uanset om du står over for et konkret problem eller har mistet gnisten, så tager du og Tony fat lige dér, hvor du har brug for at sætte ind og sætte mål. Hvis du stadig er i live, har du helt sikkert et uforløst potentiale. Hvis du er parat til at finde, erkende og handle på det, kan en eller flere samtaler være den accelerator, der hjælper dig til at hjælpe dig selv.

Konflikter
Konflikter tager mere mental og emotionel energi end de fleste andre problemer. Ofte er vi ude af stand til at finde vejen ud af en konflikt, når vi selv er en del af den. Du får gennemprøvede teknikker og værktøjer til at forebygge og håndtere de konflikter, der fylder hos dig og jer. Vejen ud af enhver konflikt starter med at tage ansvar for din del af konflikten og bagefter forstå den andens situation. Direkte, ærlig, ufiltreret kommunikation er den direkte vej ud af enhver konflikt - men det kræver, at du lægger EGO, hensynsbetændelse og fordomme fra dig, og møder både dig selv og modparten i et åbent rum, fyldt op med tillid, ærlighed og vilje til forsoning. Vil du?

Overvej klippekort-løsningen, hvis du ved, du og din virksomhed vil investere 10 rådgivningstimer eller mere. Klippekortet kan deles mellem kolleger. Læs mere her.

Ønsker du et online forløb?
Vælg 3 eller 10 ugers online salgssparring eller ledersparring!

SalgsPiloternes Lufthavn

Videnslounge

  • Alle
  • Den skrevne blog
  • Videobloggen
  • Gratis værktøjer
Næste kontakt med kunder
De fem vigtigste ting i B2B
Sådan mestrer du forhandlingsteknik
Af SalgsPiloternes stifter Tony Evald Clausen

Salgets Virkelighed

En håndbog om alt det, der påvirker dig og dit salg.

Piloten på workshoppen har begået en bog om salg. Få en forsmag på hans utraditionelle vinkel på salg, enten ved at købe den, eller høre den gratis som podcast.
Saxo.dk anmeldelse:
"Det er en super god bog, som virkelig hjælper folk med at sælge. Det er nok den bedste bog jeg har læst til dato! Flot arbejde.""

Køb bogen
Bog 321 kr.
E-bog 123 kr.
5/5