Boot Camp Diplomer SalgsPiloterne
Uddannelse

Boot Camp – Pilot i Salg vinter 25

Rejs ind i salgets virkelighed og selvindsigt på SalgsPiloternes Boot Camp.
Du får 4 hele dage og 3 aftner med de vigtigste værktøjer i salget. Bered dig på fire
intense, insisterende og inspirerende døgn!
Du bliver fløjet langt ind i salgets virkelighed og lander på dag 4 som Pilot i Salg og medlem af (salgs)eliten med ret til at bære SalgsPiloternes sølvvinger - Glæd dig!

Introduktion

SalgsPiloternes Boot Camp - 4 intense dage i salgets virkelighed

Introduktion til Boot Camp
Pre-flight
101

Boot Camp - Pilot i Salg

Pris 23.000 kr. All inclusive! Prisen indeholder: +47 lektioner, lærebogen Salgets Virkelighed, materialer, 3 overnatninger i eneværelse, forplejning og gæsteundervisere. Prisen er eksklusive moms.
Tag 1-3 kolleger med for 20.000 kr. per person. Se alle priser her.
OBS! Book før 6/9-24 og få uddannelsen til 19.500 kr.!

Forstå dig selv og salgets virkelighed. Du får over 47 lektioner i de vigtigste tekniske og mentale værktøjer i faget og håndværket salg. Uddannelsen er målrettet enhver sælger uanset branche.

Boot Camp er uddannelse i jetjager format. Du kommer højt, langt og med masser af mentale G-kræfter i spil. Du er i gang fra 8:30 til 22:00 hver dag (torsdag slutter vi dog kl. 16:00).

Din primære underviser er Tony Evald Clausen. Download Boot Camp PDF!

Næste Boot Camps:
- 13.-16. januar 2025
- 16.-19. juni 2025

Invester i dig selv og dit salg og bliv Pilot i Salg!

Alle Piloter i Salg kan deltage i enhver fremtidig Boot Camp til kostpris - så du kan holde dine (mentale) sølvvinger friske og blanke.

In-flight
KL

Købsledelse

Købsledelse: Du får viden og indsigt i, hvordan mennesker og organisationer tager beslutninger. Du lærer, hvordan du hjælper dem til gode og hurtigere beslutninger. Købsledelse er en metode, der leder kunden til hurtigere afklaring på om og hvad, de vil have. Både du og kunden sparer tid og energi på ubeslutsomhed.

Købsledelse er "at skynde sig langsomt" og være kundens navigatør i beslutningen - uanset om kunden lander på dit produkt eller ej. Det er effektivt, loyalitetsskabende og langt mere tidsbesparende end traditionel præsentationsteknik og salgstaler. Du får masser af praktiske øvelser, eksempler og mulighed for fordybelse.

Læs se og hør mere om købsledelse, når du trykker her!

In-flight
PSY

Psykologi & adfærd

Psykologi: På Boot Campen vil du opdage, at en stor del af undervisningen handler om psykologi. Du kommer på en mental rejse ind i dig selv, hvor du både kan møde angst og ego i dig som sælger. Du bliver så bevidst, at du kan navigere bedre, når du sælger, så dine følelser aldrig mere hæmmer dig.

Du bliver indført i metoder til at tage ansvar for dig selv og dit salg, og du kommer til at definere dine værdier som sælger, samt hvornår du er lykkedes som sælger.
Målet er, at du bliver (endnu mere) stolt af dit fag og intet mindre end en lykkelig sælger!

In-flight
OT

Ordreteknik

Ordreteknik: Sidste dag får du de grundlæggende teknikker, metoder og systemer til kvalificering, opkald, møder og tilbud. Vi bygger grundlaget for succes i salg på tre præmisser. Selvindsigt, at salg er et fag og metodisk og systematisk tilgang. Ordreteknik er den rent metodiske systematiske og tekniske del af salgsindsatsen og kræver intet talent eller selvindsigt. Alt, hvad du skal gøre for at lykkes i ordreteknik, er at gøre det og gøre det systematisk og konsekvent.

Hvordan kvalificerer du kunder effektivt? Hvordan forbereder du teknisk opkald og møder? Hvordan sætter du et effektivt tilbud sammen? Alt dette og meget mere indeholder ordreteknik.

Teknikkerne sættes sammen med, hvad du fik de første 3 dage, og alt vil falde på plads for dig. Helheden vil opleves som større end summen af de 4 dage, du investerede i Boot Camp.

Video referencer

Piloter i Salg fortæller om deres Boot Camp

Søren fra Hotel Vejlefjord efter Boot Campen
7 oplevelser fra Boot Campen
Rune fra ITW GSE efter Boot Campen
Tre ord om Boot Campen
Seks Piloter i Salg taler ud om Boot Camp
Flere Piloter i Salg fortæller om Boot Camp
Post-flight
101

Piloter i Salg skriver om deres Boot Camp

Marianne Ostenfeldt Mortensen
"Du har helt sikkert ændret måden, jeg tænker salg!"
- Marianne Ostenfeldt Mortensen, GoGoGarden


"Jeg fik plads på: "SalgsPiloternes Bootcamp" og det er det BEDSTE, jeg NOGENSINDE har gjort for mig selv, når det kommer til salg.”
- Michella Skauenborg, Zoles


"Et fantastisk kursus. Voldso
mt, intenst, lærerigt, øjenåbnende, provokerende. IKKE FOR SARTE SJÆLE!"
- Rune Lind Pedersen, ITW GSE


"Det mest interessante, udfordrende og inspirerende kursus i salg, jeg nogensinde har været på. - Jeg er vild med SalgsPiloternes vinkel på salg"

- Jesper Jakobsen, SONNE


"Jeg blev fuldt opladt, energisk og glad. Kurset er overraskende inspirerende. Der bliver udfordret og fyldt på"

- Brian Mørksted, VikingGenetics


"Super Boot Camp. Tak for indsigten, inspirationen og indholdet"

- Søren Møller Andersen, Hotel Vejlefjord


"Tak for inspirerende, levende undervisning og mulighed for, at jeg kom tæt på og opdagede mig selv som min egen grund-personlighed"

- Jesper Wittus-Kåstrup, Kiermar Technology


"Fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefale Tony Evald Clausen, hvis du tør udfordre dig selv."

- Jon Thøgersen, Elite Miljø, på LinkedIn


"Dejligt at blive udfordret hele vejen igennem. Føler at jeg har fået mere motivation. Har aldrig været sælger før, men føler nu lysten til salg!"

- Jacob Axelsen, Rezolto


"Det har været en fantastisk rejse ind i sig selv i forhold til at redefinere salg og se det i et helt nyt perspektiv."

- Torben Feldbak, netIP


"Efter fire dage er man klar til at komme hjem og træne, træne, træne, så man også kan blive den sælger, man selv vil elske."

- Jesper Bak, Radio Skive


"Top-professionelt. Jeg elsker Tonys mod til at være 100% sig selv. Fantastisk, at alt er gennemtænkt. Jeg har fået så meget viden, gode ideer, inspiration og motivation til at arbejde videre. Af hjertet tak!"

- Helene Andersen, www.heleneandersen.com


"Tak for en super Salgs Boot Camp - der var berigende, inspirerende og professionelt. Jeg startede med en anelse skepsis for, hvad der skulle ske, og hvad jeg ville få ud af det. Men Tonys direkte og uden omsvøb-tilgang til emnet og ikke mindst os deltagere gjorde, at jeg ret hurtigt følte mig godt tilpas.

Boot Campen har virkelig givet mig en god forståelse for, hvad købsledelse og salg er og har givet mig et godt grundlag for videreudvikling samt blod på tanden til at afprøve de mange værktøjer, jeg fik med.
Campen blev afholdt i hyggelige og trygge omgivelser og med en god blanding af teori og praktiske øvelser, hvor Tony var i stand til undervejs at tilrettelægge indholdet af kurset efter tiden og deltagernes behov. Det er et kursus med fart på, og der er virkelig mange guldkorn at hente! Uden tvivl et kursus, jeg varmt kan anbefale til andre."
- Yvonne Küttemann, Svendborg Breaks


"Det har virkelig været et fantastisk og inspirerende forløb, hvor jeg har lært om forskellige teknikker indenfor salg. Tony er et kæmpe energibundt og kan med sin charme og fremtoning formidle viden, så den sidder lige i skabet hver evig eneste gang. Jeg har fået rigtig meget med mig fra Boot Camp, som jeg kan bruge i min hverdag indenfor salg – men så sandelig også redskaber, der kan bruges i mit privatliv.

Jeg kan varmt anbefale Boot Camp og SalgsPiloterne til alle, der vil have større indsigt i salg – og personlig udvikling."
- Carsten Skov Henningsen, Elite Miljø


“Salg er et fag - og jeg er stolt af mit fag! Intensivt kursus med SalgsPiloterne er netop afsluttet. Det har været hårdt og til tider frusterende arbejde. Men hvis du vægter kunden over ordren, vil jeg anbefale dig og din organisation at købe ind på dette kursus. Personligt har jeg opnået en markant større indsigt i mig selv og fået boostet de værdier, som jeg tror på. Så søger du en helt anderledes tilgang til salg, end du nogensinde har prøvet før, så bør du kontakte SalgsPiloterne!”
- Rasmus Jelle, IT Relation


"God undervisning af både Tony og Mikkel. Livlig, energisk og fuld af engagement! Trods mange timer var hjernen ikke træt om aftenen. 5 stjerner!"
- Christian Høi, Adm. Direktør, hoei denmark


"Det er hårdt, råt, brutalt og kæmpe godt! Tak er kun et fattigt ord, men tak."
- Tabita Mortensen, Salgsansvarlig, Cappa Vin

Boot Camp materiale SalgsPiloterne

Hvad betaler du 23.000 kr. for?!

 • +47 lektioner i salg, psykologi, købsledelse og ordreteknik
 • Eneværelse og fuld forplejning
 • SP notesblog & kuglepen
 • SP Navneskilt i ren aluminium
 • Salgets Virkelighed (lærebog)
 • SP Flight Tag
 • Sølvvinger
 • Hjerter Dame kort
 • SP ugens målsætning kort
 • De 7 gode råd i plastfolie
 • Beslutningsledelse i plastfolie
 • Mentale udfordringer og komfortzoner
 • Alt materiale på PDF
 • Diplom i glas og ramme
 • 4 intense dage i salgets virkelighed
 • Ret til ny deltagelse til kostpris for tid og evighed
Se videoen "Din guide ud af tvivlen, frem til en klar beslutning"

Er du i tvivl?

Uddannelse Destination Afgang Tid Varighed Status Pris
Rejs dig – Intelligent Opmærksomhed Camp Hotel VejleFjord 25/09/2024 Dag 1 kl. 17 - dag 3 kl. 16:30 2 moduler á 2,5 dage Ledig 25.000 (27.500 fra 6/9-24) DKK
Boot Camp – Pilot i Salg vinter 25 Hotel VejleFjord 13/01/2025 08:30 - 22:00, 16:30 dag 4 4 dage Ledig 23.000 (book før 6/9 = 19.500) DKK
Pilot i SalgsLedelse Hotel VejleFjord 03/06/2025 08:30 - 22:00, 16:30 dag 2 og 4 2 x 2 dage Ledig 27.500 (book før 6/9 = 25.000) DKK