salgets virkelighed bog
En håndbog om alt, der påvirker dig og dit salg!

Salgets Virkelighed

Denne bog af Tony Evald Clausen er din håndbog i alt, hvad du kommer ud for som sælger. Du får alle de værktøjer, der vil gøre gode ting for dig, dit salg og dine kunder. Det er den bog, Tony ville ønske, han havde haft, da han startede som sælger.

At sælge er at hjælpe - kunden til et valg!

I "Salgets Virkelighed" opdager du konkrete, sikre værktøjer og indsigter i, hvad du skal gøre for at sælge, som du aldrig har gjort før. Sælge og elske hvert øjeblik af det. Alt imens dine kunder sætter pris på, hvordan du gør det.

Bogen kommer omkring alt det, en sælger møder ude i virkeligheden. Den beskriver alt fra, hvordan du skal opleve dig selv som sælger, over hvordan kunder beslutter sig, til hvordan du spørger og lytter til dine kunder. Det hele serveret med en masse praktiske redskaber og eksempler ude fra salgets virkelighed.

Efter du har læst bogen, er du mere sikker på dig selv i salgssituationer. Du har effektive metoder og værktøjer til, hvordan du hjælper dine kunder til at tage sunde beslutninger hurtigere. Du vil vide, hvordan du kommunikerer mest effektivt med dine kunder, og hvad du skal undgå at gøre.

Salgets Virkelighed vil lede dig til nye (salgs)resultater og give dig uvurderlig viden om salg, kunder og dig selv som sælger.

Bogen er udkommet fra forlaget ConCorazon, og du kan købe den her.

Læs kapitel 2 af "Salgets Virkelighed" - "Dig og det at sælge", når du trykker her!

Få overblik over kapitlerne, når du trykker her

Post-flight
101

Læsere af "Salgets Virkelighed"

Jimmi Rasmussen
“Den bedste fagbog, jeg nogensinde har læst. Enhver sælger og salgschef bør læse den med det samme - den er spot on!"
- Jimmi Rasmussen, salgsansvarlig, Velas A/S

Anmeldelser på Saxo.dk:


"Det er en super god bog, som virkelig hjælper folk med at sælge. Det er nok den bedste bog jeg har læst til dato! Flot arbejde."

 


"Endelig en ærlig bog, der er til at gå til, ingen omsvøb og svære tekniske forklaringer. Denne bog er til ligetil, direkte i sin form, nem at forstå og frem for alt ærlig i sin form og giver hurtig værdi. Kan varmt anbefales til alle der arbejder professionelt med salg og salgsledelse."

 


"Salgets Virkelighed giver fremragende og ikke mindst konkret input til at optimere sit arbejde med salg af produkt, ydelse eller tanke. Tanke, da der er redskaber til fokus på og bevidsthed om kommunikation og fremtoning, hvilket jeg oplever kan bruges i mange andre sammenhænge end i salgssituationer. Jeg giver på den baggrund Salgets Virkelighed min bedste anbefaling."

 

Intro til bogen Salgets Virkelighed