Workshop indlæg Heart selling
Workshops & Indlæg

Aktiv indlæring og forståelse

Gør rejsen i indsigt, input og inspiration mere forståelig med handlinger og aktiviteter.
Når man blander undervisning med aktiviteter gøres viden til erkendelse langt hurtigere og mere håndgribeligt.

Workshops og indlæg

Forståelser igennem handling

Book din workshop på dansk, tysk eller engelsk!

På vores rejser i workshops og indlæg får du og dine kolleger lejlighed til at opdage hinanden og den nye viden igennem en smuk blanding af undervisning og handlinger.

Siden 2010 har vi leveret over 500 workshop for virksomheder, netværk og foreninger. Altid med fokus på individuel erkendelse og kollektiv oplevelse.

Alt, hvad vi laver, er rodfæstet i erfaring, videnskab og konkrete metoder og værktøjer. Vi elsker virkeligheden så meget, at vi lever af at nedbryde illusioner hos mennesker og grupper. Er I parate til selvindsigt og gruppeerkendelse?!

handlinger kan gøre vores i dagligdagsadfærdtydelig som en workshop, hvor alle bliver aktiveret igennem en fælles opgave med det fælles mål - der ligger udenfor den daglige drift.

Relevans er nøglen til at få menneskets opmærksomhed. Derfor designes jeres workshop til jeres branche, produkter og virkelighed. Deltagerne lytter meget mere, når man taler om dem.

Af SalgsPiloternes stifter Tony Evald Clausen

Salgets Virkelighed

En håndbog om alt det, der påvirker dig og dit salg.

Piloten på workshoppen har begået en bog om salg. Få en forsmag på hans utraditionelle vinkel på salg, enten ved at købe den, eller høre den gratis som podcast.
Saxo.dk anmeldelse:
"Det er en super god bog, som virkelig hjælper folk med at sælge. Det er nok den bedste bog jeg har læst til dato! Flot arbejde.""

Køb bogen
Bog 321 kr.
E-bog 123 kr.
5/5