Dansk-sproget valgEnglish versionsKontaktBlogsSlå menu til og fraNavigation

Boot Camp

Bliv Pilot i Salg

         

 

Pris 19.500 kr. Prisen er inklusive:

E-læringsmoduler, lærebog, DiSC adfærdsanalyse med tilbagelæsning, hotel, forplejning og gæsteundervisere. Prisen er eksklusive moms. 

 

Forstå dig selv og salgets virkelighed på SalgsPiloternes Boot Camp. Du får de fire vigtigste værktøjer i salget på fire intense, insisterende og inspirerende dage! Glæd dig, du opdager glæden i salget, og hvordan du får dit salg til at lette.

 

På 4 dage får du alle de værktøjer, der vil gøre dig til Pilot i Salg. 

Hent pdf om Boot Camp, når du trykker her!

Næste Boot Camp er 17.-20. juni 2019, Meld dig tilTilmelding Boot Camp

På 4 intense dage får du værktøjerne:

Pris: 19.500 kr. inklusive hotel og forplejning.
Det er også inklusive bogen Salgets Virkelighed og materialer. Plus moms. 


Kommende Boot camp:
17.-20. juni 2019
20.-23. januar 2020
15.-18. juni 2020

Kurset 

SalgsPiloternes Boot Camp lægger de fire grundlæggende værktøjer i salget sammen til fire intense dage med undervisning, workshop og øvelser. Der bliver knald på hver dag. Vi er i gang fra 8:30 til 22:00 (torsdag slutter vi kl. 16:00), og der vil være ca. 1 times forberedelse til næste dag mellem hver dag.

  

Dagene

Vi starter hver dag 8:30 og slutter ca. 22:00 (torsdag slutter vi kl. 16:00). Du får fuld forplejning dagen igennem.

 

Købsledelse: Du får viden om, hvordan mennesker og organisationer tager beslutninger. Du lærer, hvordan du kan hjælpe dem til at tage disse beslutninger. Du får indsigt alt det, der kommer før salget. Du får masser af praktiske øvelser, eksempler og mulighed for fordybelse. 

 

Adfærd: Du bliver indviet i de fire adfærdstyper fra Jung og Marston. På dagen får du en analyse af din egen adfærd, og får værktøjerne til at opdage, hvad andres adfærdstype er. Du bliver også indviedet i dramatrekanten og hvilke roller vi tager på os som sælger/køber og hvordan du bryder disse dramaer. Det vil sætte dig i stand til både at kommunikere og sælge bedre til de forskellige adfærdstyper. Vi gennemgår også spørge- og lytteteknikker.

 

Komfortzoner: Du bliver udfordret på dine fysike komfortzoner i grænsesøgende aktiviteter med tidligere jægersoldat Mikkel Schjøtz. Du kommer også til at efterforske dine mentale komfortzoner og opdager, hvordan du kan relatere det til dit salg.

 

Ordreteknik: Du får de teknikker, der er helt afgørende for at kunne sælge. Du får de grundlæggende teknikker i salgsmødet, telefonopkaldet og forhandlingen med kunden. Det hele sættes sammen med, hvad vi gennemgik de forgående 3 dage. Vi slutter med gradueringsceremoni, hvor du får dine Pilot i Salg-sølvvinger.

Undervisere:
Igennem hele ugen vil du have selskab af Tony Evald Clausen samt gæsteundervisere.

Overnatning & forplejning: Inkluderet i prisen.

Prisberegning
Materialer, diplom & vinger 350 kr.
Lærebog 256 kr.
Overnatning 3 x 950 kr. 2.850 kr.
Konferencedag 4 x 600 kr. 2.400 kr.
Middag 3 x 450 kr. 1.350 kr.
DiSC analyse  3.500 kr.
44 lektioner a 437 kr. 19.228 kr.
Total 29.934 kr.
Besparelse -10.434 kr.
Boot Camp pris  19.500 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SalgsPiloternes Boot Camp er din unikke mulighed for på fire dage at få alt det, du skal bruge for at få dit salg til at lette endnu mere.

Hent pdf om Boot Camp, når du trykker her!

Meld dig til næste Boot Camp Tilmelding Boot Camp

Læs, se og hør hvad andre Piloter i Salg oplevede på Boot Camp!

 

 

 

   

 

 

 

"Et fantastisk kursus. Voldsomt, intenst, lærerigt, øjenåbnende, provokerende. IKKE FOR SARTE SJÆLE!"

- Rune Lind Pedersen, ITW GSE

 

"Det mest interessante, udfordrende og inspirerende kursus i salg, jeg nogensinde har været på. - Jeg er vild med SalgsPiloternes vinkel på salg"

- Jesper Jakobsen, SONNE

 

"Jeg blev fuldt opladt, energisk og glad. Kurset er overraskende inspirerende. Der bliver udfordret og fyldt på"

- Brian Mørksted, VikingGenetics

 

"Super Boot Camp. Tak for indsigten, inspirationen og indholdet"

- Søren Møller Andersen, Hotel Vejlefjord

 

"Tak for inspirerende, levende undervisning og mulighed for, at jeg kom tæt på og opdagede mig selv som min egen grund-personlighed"

- Jesper Wittus-Kåstrup, Kiermar Technology

 

"Fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefale Tony Evald Clausen, hvis du tør udfordre dig selv."

- Jon Thøgersen, Elite Miljø, på LinkedIn

 

"Dejligt at blive udfordret hele vejen igennem. Føler at jeg har fået mere motivation. Har aldrig været sælger før, men føler nu lysten til salg!"
- Jacob Axelsen, Rezolto

 

"Det har været en fantastisk rejse ind i sig selv i forhold til at redefinere salg og se det i et helt nyt perspektiv."

- Torben Feldbak, netIP

 

"Efter fire dage er man klar til at komme hjem og træne, træne, træne, så man også kan blive den sælger, man selv vil elske."

- Jesper Bak, Radio Skive

 

"Top-professionelt. Jeg elsker Tonys mod til at være 100% sig selv. Fantastisk, at alt er gennemtænkt. Jeg har fået så meget viden, gode ideer, inspiration og motivation til at arbejde videre. Af hjertet tak!"

- Helene Andersen, www.heleneandersen.com

 

"Tak for en super Salgs Boot Camp - der var berigende, inspirerende og professionel. Jeg startede med en anelse skepsis for, hvad der skulle ske og hvad jeg ville få ud af det. Men Tony’s direkte og uden omsvøb tilgang til emnet og ikke mindst os deltagere, gjorde at jeg ret hurtig følte mig godt tilpas.

Boot Camp’en har virkelig givet mig en god forståelse for hvad købsledelse og salg er, og givet mig et godt grundlag for videreudvikling samt blod på tanden til at afprøve de mange værktøjer jeg fik med.

Camp’en blev afholdt i hyggelige og trygge omgivelser og med en god blanding af teori og praktiske øvelser, hvor Tony var i stand til undervejs at tilrettelægge indholdet af kurset efter tiden og deltagernes behov.

Det er et kursus med fart på og der er virkelig mange guldkorn at hente! Uden tvivl et kursus jeg varmt kan anbefale til andre."

- Yvonne Küttermann, Svendborg Breaks

 

"Det har virkelig været et fantastisk og inspirerende forløb, hvor jeg har lært om forskellige teknikker indenfor salg. Tony er et kæmpe energibundt, og kan med sin charme og fremtoning formidle viden, så den sidder lige i skabet hver evig eneste gang.

Jeg har fået rigtig meget med mig fra Boot Camp som jeg kan bruge i min hverdag indenfor salg – men så sandelig også redskaber der kan bruges i mit privatliv.

Jeg kan varmt anbefale Boot Camp og SalgsPiloterne til alle der vil have større indsigt i salg – og personlig udvikling."

- Carsten Skov Henningsen, Elite Miljø

  

 

Er du i tvivl? Se videoen "Din guide ud af tvivlen, frem til en klar beslutning"

 

Se, hør, læs og download mere om beslutningsledelse, når du trykker her! 

 

Pilot i salgsledelse

 

Uddannelser Kurser


Når du trykker her
 
finder du over 30 skrevne blogindlæg. Når du trykker her finder du over 50 videoblog indlæg. Alle om salg, service og samhandel - god fornøjelse!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, når du trykker her, og hold dig skarp på salg, og hvad du får ud af SalgsPiloterne. Du får også gratis vores vejledning i, hvordan du holder gode salgsmøder.

Mach01.com Logo - det grafiske bureau bag dette website