Webinar: Gør “Jeg hader at sælge” til “jeg elsker at hjælpe”!

Af Tony Evald Clausen

Hør bloggen som podcast her

Gengivelse af hele det gratis webinar i anledningen af SalgsPiloternes 10 års jubilæum.

Se og hør webinaret – Gør “jeg hader at sælge” til “jeg elsker at hjælpe” – i anledning af SalgsPiloternes 10 års jubilæum i april 2020.

Hent alle slides via dropbox her!

Goddag frygt! Kan du genkende “jeg hader at sælge!”? Du er på ingen måde alene. Vi møder gang på gang mennesker, hvor frygten for salg og at sælge vinder over viljen til at sælge. Viljen til at handle.

Under “Jeg hader at sælge”-webinaret opdager du, at ægte salg (som SalgsPiloterne definerer det) handler om ligeværd og at hjælpe kunden til et valg: Du har noget, som kunden mangler, og kunden har noget, som du mangler. I udveksler jeres underskud og ender med overskud i begge ender – I har lige meget brug for hinanden! Du bliver formidler af hjælp til et valg – og på ingen måde den negative defintion af salg og sælgere.

Du opdager, at når du sælger, skal du være … dig selv!
Ingen andre. Ingen “smart-i-en-fart”-sælger. Bare dig. Du vil opleve, at kunderne elsker, at du lytter intensivt til, hvad de siger. Du kan blot læne dig tilbage og være nysgerrig. Kunderne vil elske dig for at være lige præcis dig, fordi du er oprigtig – det kan de mærke! Mens frygten for at sælge ofte er en indre negativ dialog hos dig, kan den også have en anden årsag: Nemlig at du aldrig har fået den rigtige træning i at sælge som den, du er.

Salg er et fag ligesom alle andre fag – det bliver bare sjældent behandlet sådan. Kan du flyve en jumbojet uden at have fået uddannelse? Kan du bygge en murstensvilla uden at have den nødvendige viden?

Du kan lære at sælge, ligesom alle andre kan! Under indlægget får du de første værktøjer til at komme i gang med at sælge som dig, uden at gå på kompromis med dine værdier eller personlighed.

Efter webinaret vil du opleve mindst to ting: 1. Du har fået adgang til, hvordan du kan have et positivt syn på salg 2. Du ved, hvad du skal gøre for at komme i gang med at sælge Du vil ophøre med at sige (til dig selv) “Jeg hader at sælge” – og begynde at sige “Jeg elsker at være formidler af hjælp til et valg”!

Bestil foredraget her!

Ønsker du at styrke din faglighed?

– Tag på 4 dages salgsuddannelse – på SalgsPiloternes salgskursus “Boot Camp”, læs mere her
– Er du salgsleder? Tag på 2 x 2 dages salgslederkursus, se mere her
– Bliv en bedre menneskekender! 2 x 2,5 dages kursus: Rejs dig! Intelligent Opmærksomhed Camp, læs mere her
– LederSkabelse: Fold dit lederskab ud på 6 moduler, i alt 11 dage, se her – hos vores søstervirksomhed MenneskeKenderen