Tony Væmmelse mimik
Foredrag

Gør “Jeg hader at sælge!” til “Jeg elsker at hjælpe!”

Hører du dig selv eller dine kolleger sige: "Jeg hader at sælge - jeg vil bare løse mine opgaver!"?
Tag en flyvetur ind i kernen af salg, som vi definerer det: Ægte salg er menneskeforståelse, ligeværd mellem mennesker og et klart ønske om at hjælpe til et valg.

Pre-flight
101

"Jeg hader at sælge!"

Pris 19.500 kr. plus moms for almindeligt foredrag plus transport

Book dit foredrag på engelsk, tysk eller jysk!

“Jeg hader at være anmassende”
“Jeg er overhovedet ikke sælger”
“Jeg vil bare passe mit job. Kunderne kan bare ringe, hvis det er …”

Goddag frygt! Kan du genkende ovenstående? Du er på ingen måde alene. Vi møder gang på gang mennesker, hvor frygten for salg og at sælge vinder over viljen til at sælge. Viljen til at handle.

Under "Jeg hader at sælge"-indlægget opdager du, at ægte salg (som SalgsPiloterne definerer det) handler om ligeværd og at hjælpe kunden til et valg: Du har noget, som kunden mangler, og kunden har noget, som du mangler. I udveksler jeres underskud og ender med overskud i begge ender - I har lige meget brug for hinanden! Du bliver formidler af hjælp til et valg - og på ingen måde den negative defintion af salg og sælgere.

Du opdager, at når du sælger, skal du være ... dig selv! Ingen andre. Ingen "smart-i-en-fart"-sælger. Bare dig. Du vil opleve, at kunderne elsker, at du lytter intensivt til, hvad de siger. Du kan blot læne dig tilbage og være nysgerrig. Kunderne vil elske dig for at være lige præcis dig, fordi du er oprigtig - det kan de mærke!

Mens frygten for at sælge ofte er en indre negativ dialog hos dig, kan den også have en anden årsag: Nemlig at du aldrig har fået den rigtige træning i at sælge som den, du er.
Salg er et fag ligesom alle andre fag - det bliver bare sjældent behandlet sådan. Kan du flyve en jumbojet uden at have fået uddannelse? Kan du bygge en murstensvilla uden at have den nødvendige viden? Du kan lære at sælge, ligesom alle andre kan! Under indlægget får du de første værktøjer til at komme i gang med at sælge som dig, uden at gå på kompromis med dine værdier eller personlighed.

Efter indlægget vil du opleve mindst to ting:
1. Du har fået adgang til, hvordan du kan have et positivt syn på salg
2. Du ved, hvad du skal gøre for at komme i gang med at sælge

Du vil ophøre med at sige (til dig selv) "Jeg hader at sælge" - og begynde at sige "Jeg elsker at være formidler af hjælp til et valg"!

Tony Evald Clausen salg og selvindsigt

Hvad betaler du 19.500 kr. for?!

  • Altid velforberedt, veloplagt og i god tid velankommen foredragsholder
  • 60 minutters input, inspiration og indsigt
  • Opdager hvor vigtig selvindsigt er i salget
  • Videoteaser til deltagerne. har de set giraffen og hørt om indholdet af dagen
  • Alt materiale på PDF til alle
  • Deltagerne kan kontakte underviser for sparring og mere input i al evighed (i hvert fald så længe han lever)
Videoer

"Jeg hader at sælge!"

1 times interview med Tony
Dig som sælger
Se videoen "Din guide ud af tvivlen, frem til en klar beslutning"

Er du i tvivl?

Af SalgsPiloternes stifter Tony Evald Clausen

Salgets Virkelighed

En håndbog om alt det, der påvirker dig og dit salg.

Piloten på foredraget har begået en bog om salg. Få en forsmag på hans utraditionelle vinkel på salg, enten ved at købe den eller høre den gratis som podcast.
Saxo.dk anmeldelse:
"Det er en super god bog, som virkelig hjælper folk med at sælge. Det er nok den bedste bog, jeg har læst til dato! Flot arbejde.""

Køb bogen
Bog 321 kr.
E-bog 123 kr.
5/5
SalgsPiloternes Lufthavn

Videnslounge

  • Alle
  • Den skrevne blog
  • Videobloggen
  • Gratis værktøjer

Uddannelse Destination Afgang Tid Varighed Status Pris
Rejs dig – Intelligent Opmærksomhed Camp Hotel VejleFjord 25/09/2024 Dag 1 kl. 17 - dag 3 kl. 16:30 2 moduler á 2,5 dage Ledig 25.000 (27.500 fra 6/9-24) DKK
Boot Camp – Pilot i Salg vinter 25 Hotel VejleFjord 13/01/2025 08:30 - 22:00, 16:30 dag 4 4 dage Ledig 23.000 (book før 6/9 = 19.500) DKK
Pilot i SalgsLedelse Hotel VejleFjord 03/06/2025 08:30 - 22:00, 16:30 dag 2 og 4 2 x 2 dage Ledig 27.500 (book før 6/9 = 25.000) DKK